Zaagsel

Zaagsel is zacht voor de hoeven van uw dier

Zaagsel is dé perfecte bodembedekker. Stofvrij en zeer zacht. Bij Jardan B.V. kunt u zaagsel bestellen in elke gewenste oplage. Wij bieden de hoogste kwaliteit zaagsel aan. Graag vertellen wij u meer over ons zaagsel, onze aanpak en onze overige producten. Weet u al direct wat u van ons wenst? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan! Wenst u meer informatie? Lees dan snel verder. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Waarom zaagsel?

Zaagsel is restproduct van hout. Graag delen wij u mee waar wij het houtafval vandaan halen. Wij hebben veel contact met onder andere zagerijen in heel Europa. Geheel zelfstandig halen wij bij hen het houtafval op. Wij hebben met deze contacten bepaalde afspraken. Hierdoor weten wij zeker altijd over voldoende kwalitatief houtafval te beschikken. En dat kunt u dan vervolgens in passende proporties bij ons bestellen. Over proporties gesproken. Het grote voordeel van zaagsel is dat het een stuk minder volumineus is dan bijvoorbeeld stro. De uiteindelijke mesthoop is daardoor een stuk makkelijker te verwerken.
Een ander groot voordeel is dat het maximaal stofvrij is. En goed gezeefd. Daardoor is het uitermate zacht voor de luchtwegen van dieren. Op stro kunnen sommige dieren allergisch reageren, maar bij zaagsel is dit uitgesloten. Tot slot is zaagsel een prima bodembedekker. Immers, omdat het zo lekker zacht is, zullen dieren hun huid en hoeven niet kunnen beschadigen aan de vloer. Kortom, als u uw staldieren een comfortabel en ontspannen gevoel wilt geven, moet u bij Jardan B.V. zijn. Bent u al overtuigd?

Meer dan zaagsel

Niet voor alle diersoorten is dit product de ideale bodembedekker. Daarom biedt Jardan B.V. nog veel meer aan. Weet u niet precies wat voor uw stal het beste product is? Neem dan gerust contact met ons op voor het beste advies.

Bij ons vindt u namelijk ook:

  • Houtkrullen, zeer geschikt voor paarden, kippen en kleinvee
  • Hennepvezel, klontert niet en gaat lang mee
  • Stro, wat uitstekend zorgt voor vochtopname
  • Vlas, wat nagenoeg stofvrij is gemaakt
  • Ligboxkalk, wat de bacteriedruk in de box verlaagt
  • Turfstrooisel, met een remmende functie op de vorming van ammoniak

 

zaagsel

Bestel uw zaagsel vandaag nog

Weet u al welke bodembedekker het beste past in uw situatie? Plaats dan direct uw bestelling via een (vrijblijvende) offerte. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-5034708. Mailen kan naar e-mailadres info@jardan.nl. Bij Jardan B.V. vindt u het zachtste zaagsel!