Zaagsel

Zaagsel is zacht voor de hoeven van uw dier

Zaagsel is dé perfecte bodembedekker. Stofvrij en zeer zacht. Bij Jardan B.V. kunt u zaagsel bestellen in elke gewenste oplage. Wij bieden de hoogste kwaliteit zaagsel aan. Graag vertellen wij u meer over ons zaagsel, onze aanpak en onze overige producten. Weet u al direct wat u van ons wenst? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan! Wenst u meer informatie? Lees dan snel verder. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Waarom zaagsel?

Zaagsel is restproduct van hout. Graag delen wij u mee waar wij het houtafval vandaan halen. Wij hebben veel contact met onder andere zagerijen in heel Europa. Geheel zelfstandig halen wij bij hen het houtafval op. Wij hebben met deze contacten bepaalde afspraken. Hierdoor weten wij zeker altijd over voldoende kwalitatief houtafval te beschikken. En dat kunt u dan vervolgens in passende proporties bij ons bestellen. Over proporties gesproken. Het grote voordeel van zaagsel is dat het een stuk minder volumineus is dan bijvoorbeeld stro. De uiteindelijke mesthoop is daardoor een stuk makkelijker te verwerken.
Een ander groot voordeel is dat het maximaal stofvrij is. En goed gezeefd. Daardoor is het uitermate zacht voor de luchtwegen van dieren. Op stro kunnen sommige dieren allergisch reageren, maar bij zaagsel is dit uitgesloten. Tot slot is zaagsel een prima bodembedekker. Immers, omdat het zo lekker zacht is, zullen dieren hun huid en hoeven niet kunnen beschadigen aan de vloer. Kortom, als u uw staldieren een comfortabel en ontspannen gevoel wilt geven, moet u bij Jardan B.V. zijn. Bent u al overtuigd?

Zacht en stofarm

Zaagsel is een restproduct dat afkomstig is uit houtzagerijen. Het bestaat uit allemaal kleine houtdeeltjes. Het zaagsel is gezeefd en maximaal stof arm gemaakt, zodat het ook beter is voor de luchtwegen van mens en dier. Ook is het stukken veiliger omdat stofdeeltjes niet in de lucht blijven hangen waardoor er verhoogd brandgevaar is. Door de zachte structuur raken de klauwen en huid van uw dieren niet beschadigd. Zaagsel plakt minder aan de klauwen waardoor deze droger blijven en minder kans geeft op klauwaandoeningen. Ook de uiers van de koeien blijven schoner. Zaagsel wordt hoofdzakelijk toegepast in de melkveehouderij op matten en in diepstrooiselboxen.

Meer dan zaagsel

Niet voor alle diersoorten is dit product de ideale bodembedekker. Daarom biedt Jardan B.V. nog veel meer aan. Weet u niet precies wat voor uw stal het beste product is? Neem dan gerust contact met ons op voor het beste advies.

Bestel uw zaagsel vandaag nog

Weet u al welke bodembedekker het beste past in uw situatie? Plaats dan direct uw bestelling via een (vrijblijvende) offerte. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-5034708. Mailen kan naar e-mailadres info@jardan.nl. Bij Jardan B.V. vindt u het zachtste zaagsel!

zaagsel