Gehakseld stro

Jardan B.V. levert de beste bodembedekkers

Zoekt u kwalitatief gehakseld stro? Kom dan eens kijken in het assortiment van Jardan B.V. Wij zijn specialist op het gebied van stalstrooiers. Stro werkt prima als bodembedekker in de paardenhouderij en voor de intensieve (pluim)veehouderij. Stro wordt al jaren gebruikt als stalstrooier. En dat is ook niet zo vreemd. Zo is het enorm absorberend. En het houdt nare geurtjes ontzettend goed tegen. Dat komt omdat stro van nature een ammoniak-remmende functie heeft. Bestel dit kwaliteitsproduct direct! Wenst u eerst meer informatie? Lees dan verder.

Gehakseld stro, de voordelen

Gehakseld stro is handig voor verschillende doelgroepen. Zo is het ideaal voor veehouders als bodembedekker. Maar ook voor tuinders kan het ideaal zijn als bekleding van een perk of pad. Gehakseld stro is te verkrijgen in diverse varianten. Zo kan het gehakseld worden tot een lengte van 1 tot 6 centimeter. Naast gehakseld kan het ook vermalen worden. Tot een lengte van 3 tot 5 millimeter. Graag noemen we u enkele voordelen van stro dat gehakseld is. Diervoeder dat bestaat uit grassen krijgt meer massa als er droge gedroogde halmen aan toegevoegd worden. Dat is smakelijker, goed verteerbaar en draagt bij aan een gezonde werking van de pens. Met de variant die gehakseld is, ontvangt u nóg een prettig voordeel. Het neemt namelijk veel minder ruimte in beslag. Dat scheelt weer opslagruimte en vervoerskosten. Een van de belangrijkste punten, is dat het een heerlijk comfortabel ligbed voor dieren vormt. Vergeet daarbij ook niet dat we het hier over een 100% natuurproduct hebben. Tot slot is het zo goed als stofvrij, zeer absorberend en relatief goedkoop. Bent u al overtuigd van dit topproduct?

De voordelen van gehakseld stro

  • Snelverterende mest
  • Bestrijdingsmiddelenvrij
  • Milieuvriendelijk verbouwd
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prettige geur

Gehakseld stro

Het assortiment van Jardan B.V.

Jardan biedt enorm veel bodembedekkers aan. Naast bovenstaand product vindt u bij ons bijvoorbeeld ook vlas. Dit is enorm absorberend. Dan hebben we nog een turfstrooisel. Dit remt de vorming van ammoniak. Ook vindt u bij ons ligboxkalk. Dat is bacteriedruk verlagend, dus erg hygiënisch. Waar wij tot slot erg gespecialiseerd in zijn, dat zijn producten van houtresten. Namelijk zaagsel en houtkrullen. Dit zijn zeer kwalitatieve stalstrooiers. Absorberend, zacht, lekker ruikend, makkelijk in gebruik en ga zo maar door. Weet u al wat u wilt bestellen?

Direct gehakseld stro bestellen

Bent u geïnteresseerd in gehakseld stro? Vraag een offerte aan via ons contactformulier of bel naar telefoonnummer 050-5034708. Mailen kan naar info@jardan.nl. Jardan B.V. helpt u graag aan goed gehakseld stro!