Hennepstrooisel

Kies voor milieuvriendelijk, kies hennepstrooisel

Heel verstandig dat u op zoek bent naar hennepstrooisel. Dit is namelijk dé milieuvriendelijke bodembedekker. Bij Jardan B.V. bieden wij prima hennepstrooisel aan. Jardan B.V. is expert op het gebied van stalstrooisel. Bij ons vindt u van alles voor op de bodem van stallen, hokken en kooien. Hennep, hout, vlas, turf, kalk; noem maar op! Wilt u een bodembedekker bestellen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer weten over hennepstrooisel? Lees dan hieronder welke voordelen het zoal te bieden heeft.

Wat zijn de voordelen van hennepstrooisel?

Hennep is milieuvriendelijk geteeld. Zonder insecticiden of pesticiden. Hennepstrooisel heeft een zeer hoog absorptievermogen. Omdat het zoveel vocht kan opnemen, werkt het ook remmend tegen de vorming van ammoniak. Hiermee voorkomt u dus nare geurtjes. Het is bovendien zeer stofvrij en tegelijkertijd vochtregulerend. Daarmee is het dé perfecte bodembedekker voor bijvoorbeeld paarden met een allergie of luchtwegproblemen. Als u hennepstrooisel op de bodem van uw stal, hok of kooi spreidt, dan vermindert u daarmee ook nog beschadiging aan de hoeven en huid van uw dieren. Zij staan op die manier comfortabeler, meer ontspannen en gelukkiger op stal. Ook voor u is hennepstrooisel ideaal. U heeft er niet zo veel van nodig per gebruik. En het is minder arbeidsintensief dan andere soorten strooisels. Het levert u minder afval op. Het is immers biologisch in de mesthopen te verwerken. Begrijpt u nu waarom zo veel mensen al over zijn gegaan op hennep als bodembedekker? Volgt u ook? Neem nu contact met ons op!

Meer strooisels dan hennepstrooisel

Zoals gezegd is hennepstrooisel een ideaal product. Zeker voor dieren die allergisch zijn voor bijvoorbeeld stro. Maar misschien heeft toch interesse in onze andere bodembedekkers. Het is namelijk nooit verkeerd van alles even uit te proberen.

Wilt u graag wat advies ontvangen over welke soorten strooisel normaliter het best bij bepaalde dieren of situaties passen? Jardan B.V. adviseert u hier graag over.

hennepstrooisel

Bestel uw hennepstrooisel bij Jardan B.V.!

Bent u er al over uit wat het beste in uw situatie past? Zo niet; bel ons dan gerust. Via 050-5034708 bereikt u onze specialisten. Of stel uw vraag voor een vrijblijvende offerte. Mailen kan natuurlijk ook, via info@jardan.nl. Kies ook voor het milieuvriendelijke hennepstrooisel!