Over ons

overons Jardan BV

Ons bedrijf

Jardan B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bodembedekking voor een comfortabel en schoon verblijf voor uw dieren. Denk hierbij o.a. aan houtkrullen, zaagsel, ligboxenkalk, gemalen stro, fijngemalen hennep en fijngemalen vlas. Doordat we een groot Europees netwerk hebben opgebouwd van leveranciers van houtkrullen en zaagsel, kunnen we niet alleen scherpe prijzen maar ook hoge kwaliteit bieden.

Biomassa

Naast bodembedekking kunt u bij ons ook terecht voor natuurlijke brandstoffen. Houtsnippers, geschredderd A-hout en houtpellets kopen we in partijen op en kunnen we in grote of kleine hoeveelheden leveren.

Transport

Jardan B.V. beschikt over een afdeling transport. Dit maakt het voor ons mogelijk om de kwaliteit van het product maar ook van de levering te waarborgen. Het is tevens mogelijk om uw houtafval of agrarische producten door ons te laten vervoeren.

handelsonderneming Jardan

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en producten maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.