Houtvezel

Zacht voor de hoeven

Wist u dat van houtvezel de beste bodembedekkers gemaakt kunnen worden? Jardan B.V. is specialist op het gebied van houtvezel. Wij halen deze op bij onder andere diverse zagerijen. Verspreid over heel Europa. Wij vermaken de houtvezel dan weer tot zaagsel en houtsnippers. Deze zijn prima te gebruiken als stalstrooisel. Zacht voor de pootjes en hoeven van uw dieren. Verder vindt u bij ons nog traditionele strooisels als stro en vlas. Lees snel verder!

Waarom houtvezel?

Wij werken graag met houtvezel. Wij leggen u graag uit waarom. Onze producten zijn restafval van hout. Vandaar dat wij deze, zelfstandig, ophalen bij bijvoorbeeld zagerijen. Hout is een CO2 neutraal product. Het valt daarmee onder biomassa; groene energie. Dat is vooral handig in de vorm van houtpellets. Wat handig is aan hout in de vorm van bodembedekker, is dat het een stofvrij materiaal is. Daardoor is het erg goed voor de luchtwegen van dieren. Van stro kunnen sommige dieren nog wel eens allergisch worden. Maar bij houtvezel is dit gelukkig niet het geval. Een ander groot voordeel van houtvezel is dat het een stuk compacter is dan bijvoorbeeld stro. De uiteindelijk mesthoop is daarmee een stuk handzamer en gemakkelijk te verplaatsen. Het strooisel is bovendien makkelijk te scheiden van de mest. Zo gaat er niets verloren. Vergeet uiteraard ook niet dat houtvezel een enorm absorberend vermogen heeft. Ideaal dus voor in stallen, hokken of kooien. Tot slot kunt u bij ons alles is gepaste proporties bestellen. Zowel in klein- als grootverpakking dus. Vul snel een geheel vrijblijvende offerte in. Wij helpen u graag!

Elk met een unieke eigenschap

Jardan B.V. heeft zich gespecialiseerd in bodembedekkers van houtafval, maar uiteraard vindt u bij ons ook de welbekende andere vormen.

Bent u nog zoekende naar het meest ideale strooisel voor uw dier(en)? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. Bij ons kunt u, naast vezels van hout, ook terecht voor:

  • Bij paarden, kippen en kleinvee passende houtkrullen
  • Comfortabele hennepvezels
  • Goed vochtopnemend stro
  • Nagenoeg stofvrij vlas
  • Ammoniak remmend turfstrooisel
  • Bacteriedruk verlagende ligboxkalk

Houtvezel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Via een vrijblijvende offerte kunt u uw bestelling plaatsen. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Via telefoonnummer 050-5034708. Of u stuurt een e-mail naar info@jardan.nl. Wij van Jardan B.V. voorzien u graag van prima houtvezel!