Houtkrullen

Voor in de stal

Bent u op zoek naar houtkrullen? Bij Jardan B.V. bent u dan aan het juiste adres. Wij verkopen de beste kwaliteit houtkrullen. Jardan B.V. heeft zich gespecialiseerd in zaagsel en houtkrullen. Wij halen onze producten dan ook bij de beste zagerijen. Verdeeld over heel Europa. Wij verzorgen het transport van deze houtkrullen overigens volledig zelfstandig. Dat scheelt u weer een hoop gedoe en kosten. Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Lees dan snel verder.

Producten van houtafval

Naast houtkrullen vindt u bij ons ook zaagsel. Zaagsel is erg fijn. Het is dan ook veelvuldig gezeefd. En compleet stofvrij gemaakt. De structuur is daardoor ook uiterst zacht. U weet hiermee zeker dat uw dieren hun hoeven en huid niet zullen beschadigen. Zaagsel is bovendien zeer zacht voor de luchtwegen. Waar stro nog wel eens voor allergische reacties kan zorgen, is zaagsel dus ideaal. Ook is zaagsel is stuk minder volumineus als stro. Volop voordelen dus. Heeft u paarden, kippen of kleinvee? Dan passen houtkrullen beter. Ook dit product is niet prikkelend voor de luchtwegen. En het is ontzettend absorberend. Weet u al wat in uw situatie het beste past?

Waarom houtkrullen?

Het welzijn van uw dieren is uitermate belangrijk. Dat zult u volkomen met ons eens zijn. Een zacht, schoon verblijf maakt een groot deel uit van dit welzijn. Het zorgt ervoor dat uw dier zich comfortabel kan bewegen, zich prettig voelt en zich niet kan beschadigen tegen een harde vloer. Houtkrullen zijn daarvoor de ideale oplossing. Wilt u verschillende soorten stalstrooisel proberen? Dan kunt bij ons ook terecht voor zaagsel, stro, vlas, turf en kalk. Weet u niet precies wat voor uw situatie de beste opties zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag. Desalniettemin; elk dier verschilt. Zo vindt het ene paard houtkrullen het prettigst als bodembedekker, terwijl de ander er het liefst meteen aan begint te eten! Probeer dus gerust uit wat voor uw dier het beste werkt.

Voordelen

Jardan B.V. zet nog graag even de voordelen van dit prachtproduct op een rij:

  • Stofvrij
  • Sterk absorberend
  • Comfortabele ligbodem
  • Makkelijk schoon te houden

houtkrullenprod

Overtuigd?

Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kan via een vrijblijvende offerte. Heeft u specifieke wensen of vragen? Bel of mail ons dan op respectievelijk 050-5034708 of info@jardan.nl. Bestel snel de beste houtkrullen bij Jardan B.V.!