Houtsnippers

Duurzame energie

Bent u op zoek naar houtsnippers? Dan bent u bij Jardan B.V. aan het juiste adres. We kopen grote partijen houtsnippers op en verkopen deze vanuit ons brandstoffen assortiment. Houtsnippers zijn een populaire bron van groene energie. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd van leveranciers in deze producten, door heel Europa. Met deze partijen hebben wij goede afspraken, waardoor wij zeker weten altijd de beste kwaliteit aan te kunnen bieden. Lees verder op deze pagina meer over de houtsnippers die we kunnen leveren.

Herkomst van onze houtsnippers

De snippers die wij verhandelen zijn afkomstig uit de bosbouw. U kunt hierbij denken aan stamhout, snoeihout en geschredderd afvalhout.

Deze houtsnippers worden geleverd aan biocentrales. Zo gaat het afval niet verloren en kan er duurzame energie uit worden gewonnen.

Waarom houtsnippers?

Fossiele brandstoffen als aardolie en aardgas geven veel vervuiling bij energiewinning. Houtsnippers zijn een goed alternatief. Waar het voorheen vooral als afvalproduct werd gezien kan er nu energie en warmte mee worden opgewekt. Biomassa is de naam voor afval en hout waaruit energie vrijkomt bij verbranding.

houtsnippers

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze houtsnippers? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over onze houtsnippers? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5034708. Of mail ons via info@jardan.nl. Wij voorzien uw stal graag van de beste houtsnippers.