Zaagsel prijzen

Kwaliteit en voordeel voor uw animal bedding producten

Wilt u de beste kwaliteit en de laagste zaagsel prijzen? Ga dan voor informatie over de mogelijkheden voor uw zaagsel naar handelsonderneming Jardan B.V. Wij zijn een geroutineerd bedrijf dat de prijzen laag weet te houden. U kiest voor Jardan B.V., omdat u de beste kwaliteit en de laagste prijzen wilt voor uw zaagsel en andere animal bedding producten. Wij leveren door heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Peize en leveren u zaagsel en andere producten voor ligbox en stal. Onze inkopers beschikken over een uitgebreid netwerk van gerenommeerde leveranciers. Wij zijn dagelijks op pad om te zorgen dat we u de beste prijzen voor uw zaagsel kunnen bieden. Vraag maar eens naar de mogelijkheden die we bij u persoonlijk kunnen bieden. Doe ook een beroep op ons voor andere animal bedding producten. Daarnaast zijn we uw voordelige leverancier van duurzame brandstoffen. Biomassa en houtpellets verkopen we in iedere gewenste hoeveelheid. Uiteraard ook voor de laagste prijzen.

Zaagsel prijzen. Hoe houden we ze laag?

We zijn voortdurend bezig om scherp in te kopen. Naast de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten zijn de prijzen belangrijk. We worden daarin uiteraard ook door onze klanten gestimuleerd. Uw bedrijfskosten worden immers in belangrijke mate bepaald door de prijzen die u voor uw inkoop betaald. Als praktijkmensen steken we u daarbij de helpende hand toe. Ons zaagsel leveren we u zo voordelig mogelijk. Dat geldt trouwens voor al onze producten en diensten. Onze doelen? Bijdragen aan duurzaamheid. U kwaliteit leveren. De prijs laag houden om zo uw bedrijfskosten te drukken. Neem gerust eens contact met ons op om na te gaan hoeveel u bespaart door bij ons in te kopen.

Ons assortiment

Onze hoofdactiviteiten zijn de inkoop en verkoop van animal bedding producten en duurzame brandstoffen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Houtkrullen
  • Zaagsel
  • Hennepvezel
  • Vlas en stro
  • Ligboxkalk
  • Houtsnippers
  • Turfstrooisel
  • Biomassa en houtpellets

zaagsel prijzen

Navraag over zaagsel prijzen en andere informatie

We geven u graag een vrijblijvende offerte voor bodembedekking voor stallen en ligboxen. Of bijvoorbeeld voor biomassa en houtpellets. Al onze producten zijn in iedere gewenste hoeveelheid leverbaar. De verpakkingseenheden bepalen we samen. U kunt ook los gestort laten leveren. Voor informatie en prijsopgave belt u ons op telefoonnummer 050-5034708. Een vraag over zaagsel prijzen kunt u ook stellen met een e-mail aan info@jardan.nl.