Zaagsel prijs

Zaagsel tegen een lage prijs

De voordeligste zaagsel prijs? Die vindt u bij handelsonderneming Jardan B.V. in Peize. De beste kwaliteit voor strooisel en bodembedekking voor uw ligboxen en stallen vindt u bij ons. De prijs is daarbij natuurlijk uiterst belangrijk. U wilt immers niet te veel betalen voor uw zaagsel. Voor u en ons ligt de uitdaging bij het leveren van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij hebben dagelijks inkopers onderweg die zorgen dat die kwaliteit wordt gewaarborgd. Onze leveranciers komen vanuit heel Europa. Het zijn inmiddels jarenlang bestaande netwerken. Onze leveranciers zijn daaruit zorgvuldig geselecteerd. Ze weten precies dat we voor u de beste kwaliteit willen. Onderhandelen met onze leveranciers doen we scherp. Dat doen we om de prijs die u voor zaagsel en onze andere producten betaalt zo laag mogelijk te kunnen houden. Hoe laag? Vraag dat gerust eens na door ons te bellen of te mailen.

Transport en expeditie

We zijn ons nadrukkelijk bewust van de manier waarop we zo efficiënt mogelijk werken. Ook dat zorgt er namelijk voor dat we de prijs zo laag kunnen houden. Bij zaagsel heeft u bijvoorbeeld altijd de keuze uit een precieze verpakkingshoeveelheid. Komt los storten van zaagsel in uw situatie beter uit? Dan regelen we dat. De verpakkingseenheden worden in overleg met u bepaald. Overwegend gebruiken we daarbij plastic. Lichtgewicht en eenvoudig te verwijderen. Bij het vervoer horen uiteraard ook geschikte vervoermiddelen. Die hebben we. U krijgt direct vanuit Peize de producten geleverd. U kunt ook gewoon bij ons langskomen met uw eigen vervoermiddelen. Een extern transportbedrijf inhuren? Dat is eveneens mogelijk. Ons een transport van zaagsel voor u laten verzorgen? Net als bij alle andere producten op het gebied van duurzame brandstoffen en ligbox- en stalstrooisel maken we dit dik voor u in orde. Voor de laagste prijs, maar dat spreekt inmiddels voor zichzelf.

Onze zaagsel prijs is laag, net als bij onze andere producten

We hebben u uitgelegd op welke manier we voor u de prijzen laag weten te houden. Dat terwijl we toch de beste kwaliteit leveren. Dit geld ook voor de volgende producten uit ons assortiment:

  • Houtkrullen
  • Zaagsel
  • Hennepvezel
  • Vlas en stro
  • Ligboxkalk
  • Houtsnippers
  • Biomassa
  • Turfstrooisel
  • Houtpellets

zaagsel prijs

Vragen over de zaagsel prijs?

Daarvoor en voor algemene informatie kunt u bellen met Jardan B.V. op telefoonnummer 050-5034708. Het e-mailadres info@jardan.nl kunt u ook gebruiken om uw vragen over de zaagsel prijs te stellen.