Zaagsel kopen

Het zachtste stalstrooisel

Bent u van plan zaagsel te kopen? Dan is Jardan B.V. graag uw partner. Wij bieden u het zachtste zaagsel. Voor welke stal, welk hok, of welke kooi u ook zaagsel zoekt. Wij hebben de perfect passende oplossing. Naast zaagsel vindt u bij ons overigens ook houtkrullen. En de traditionele bodembedekkers niet te vergeten: stro, vlas en turf. Lees snel verder voor meer informatie over onze specialisatie in stalstrooisels van hout. Wij hebben geheid het ideale product dat u wenst te kopen.

Zacht en stofarm

Zaagsel is een restproduct dat afkomstig is uit houtzagerijen. Het bestaat uit allemaal kleine houtdeeltjes. Het zaagsel is gezeefd en maximaal stof arm gemaakt, zodat het veiliger is voor de luchtwegen van mens en dier. Door de zachte structuur raken de klauwen en huid van uw dieren niet beschadigd. Zaagsel plakt minder aan de klauwen waardoor deze droger blijven en minder kans geeft op klauwaandoeningen. Ook de uiers van de koeien blijven schoner. Zaagsel wordt hoofdzakelijk toegepast in de melkveehouderij op matten en in diepstrooiselboxen.

De voordelen van hout

Jardan B.V. is gaan focussen op stalstrooisel van hout, omdat het ontzettend veel voordelen biedt. Ten eerste is het een CO2 neutraal product. Milieuvriendelijk dus. En voordelig! Ten tweede is zaagsel hét product om een prima zachte bodem mee te creëren. Uw dieren zullen hierop hun hoeven of huid niet snel meer beschadigen. Tot slot is ons zaagsel zeer goed gezeefd en stofvrij gemaakt. Dit komt de gezondheid van uw dieren enorm ten goede. Het is op deze manier namelijk goed voor de luchtwegen. En omdat het zo lichtgewicht is, is het ook in gebruik ideaal. Kortom, dit is hét moment om dit topproduct te kopen. Toch op zoek naar wat anders? Lees dan snel verder om nog meer producten te ontdekken.

Waarom zou ik zaagsel kopen?

Naast zaagsel kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld houtkrullen. Het is heel belangrijk exact de juiste bodembedekker te kopen. De ene diersoort is immers de andere niet. Omdat houtkrullen wat grover zijn, zijn ze prima te gebruiken bij paarden, kippen en kleinvee. Bedenk dus eerst heel goed of u houtkrullen of zaagsel moet kopen. Bovendien bieden wij ook nog vele andere vormen van stalstrooisel aan. Denk aan stro, vlas, turf en kalk. Als u die wenst te kopen, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u elke soort stalstrooisel bij ons in afgemeten hoeveelheden afnemen. Wist u trouwens dat wij zelf het transport van onze goederen verzorgen? Dit biedt u vele voordelen. Zowel qua aanspreekpunt als kosten.

Voordelen van houtafval

Overweegt u het veelzijdige gezeefde houtafval bij ons te kopen? Dan delen wij u graag nog even enkele voordelen voor u op:

  • Stofvrij
  • Goedkoop
  • Ruikt lekker
  • Zeer absorberend
  • Natuurlijke insectenwerende en desinfecterende eigenschappen

zaagsel kopen

Hoe bestelt u bij ons?

Nieuw stalstrooisel nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Bellen kan ook, via telefoonnummer 050-5034708. Mailt u liever? Dat kan naar info@jardan.nl. Jardan B.V.; uw gespecialiseerde partner om zaagsel bij te kopen!