Stalstrooisel

Stalstrooisel voor de gezondheid van uw dieren

Zoekt u een kwaliteit stalstrooisel dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet? Dan vindt u dit stalstrooisel bij handelsonderneming Jardan B.V. in Haulerwijk. Wij zijn uw specialist in stalstrooisel. De inkoop hiervan doen we bij een flink aantal leveranciers. Dan blijven we niet alleen in Nederland, maar betrekken stalstrooisel bij de beste leveranciers in Europa. Deze zijn stuk voor stuk zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij hebben met al onze leveranciers een langdurige zakelijke relatie. Dat komt direct ten goede aan de kwaliteit producten die we u leveren. Daarbij zorgen we ook nog eens voor de voordeligste prijs. Gebruik onze producten en ervaar dat het welzijn van uw dieren ermee gebaat is. Producten worden namelijk voor levering zorgvuldig gezeefd en ontstoft. Bedenk maar eens wat de kwaliteit voor een effect heeft op de luchtwegen van mens en dier. Sluit u aan bij de rij klanten die al eerder onze werkwijze en kwaliteitsproducten hebben ervaren? Dan zorgen wij dat u snel aan de beurt bent en voordelig wordt geholpen.

Wij zijn gespecialiseerd in stalstrooisel

Uw dieren verdienen een comfortabel en schoon verblijf. Jardan B.V. biedt u een ruime keuze aan kwaliteitsstrooisels voor de bodem van uw stal. Natuurlijk vindt u bij ons het traditionele gemalen stro en fijngemalen vlas, maar onze focus en specialisatie ligt op de verkoop van zaagsel & houtkrullen. Door de jaren heen hebben we dan ook een goede selectie kunnen maken van zagerijen waar we onze producten inkopen. door de goede samenwerking met onze leveranciers kunnen we zaagsel en houtkrullen van hoge kwaliteit leveren zowel losgestort als gezakt. Voor alle stalstrooisel geldt natuurlijk dat we ze voor kleinschalige en grootschalige verblijven leveren. Heeft u vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op

Stalstrooisel laten bezorgen

Wij begrijpen uw branche volkomen. Dan begrijpen we ook dat u soms de producten direct geleverd wilt hebben. Daar houden we rekening mee. Ons wagenpark is modern en is geschikt om iedere soort verpakkingseenheid te komen leveren. Liever los gestort geleverd krijgen? Dan zorgen we daar toch gewoon voor.

Welke soorten stalstrooisel vindt u bij Jardan B.V.?

Al onze producten op het gebied van stalstrooisel en duurzame brandstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij ons vindt u de voordeligste soorten stalstrooisel, zoals:

  • Houtkrullen
  • Zaagsel
  • Hennepvezel
  • Gemalen Stro
  • Fijngemalen Vlas
  • Kalk
  • Turfstrooisel

Stalstrooisel

Direct uw stalstrooisel bestellen? Neem contact op

Bij Jardan B.V. staan we klaar om onze handen uit de mouwen te steken om uw bestelling te verwerken. Voor direct bestellen en het opvragen van meer informatie kunt u ons bellen in Peize op telefoonnummer 050-5034708. Is het voor u prettiger of handiger om een e-mail te sturen? Prima, dan gebruikt u hiervoor gewoon het e-mailadres info@jardan.nl. Wij nemen dan snel contact met u op om de wensen op het gebied van stalstrooisel en duurzame brandstoffen met u te bespreken.