Prijs houtsnippers

Voordelig en van hoge kwaliteit

Wist u dat bij Jardan B.V. de prijs van houtsnippers nog steeds erg laag is? Wij handelen al jaren in stalstrooiers. Waaronder zaagsel en houtkrullen. Hier hebben wij onszelf in gespecialiseerd. Onze houtsnippers komen bijvoorbeeld van de beste zagerijen in heel Europa. Daardoor weten wij zeker met goed waar te maken te hebben. Stof- en chemicaliënvrij. Omdat wij onze producten zelf transporteren, kunnen wij de prijs voor u laag houden. Wilt u houtsnippers bij ons bestellen? In een grote oplage? Voor een kleine prijs? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan! Wilt u meer over onze aanpak en producten weten? Lees hieronder dan verder.

Hoe wij de prijs van houtsnippers laag kunnen houden

Zoals gezegd werkt Jardan B.V. met eigen transporteurs. Zij leggen contact met zagerijen uit heel Europa. Mochten deze een mooie deal bieden voor hun houtafval, dan rijden onze vakmensen daar naar toe. Zij halen de houtsnippers op. Dit ziet u dan weer direct terug op uw factuur als u bij ons producten bestelt. Wij hanteren een lage prijs voor onze houtsnippers. Dit komt ten eerste dus doordat wij veel werkzaamheden door eigen personeel laten oppakken. Daarnaast is hout een natuurlijk product. Daarover vertellen wij u graag meer hieronder.

De grote voordelen van hout

Houtsnippers zijn CO2 neutraal. De natuur betaalt dus geen prijs ‘in natura’ voor hout. Immers, omdat het CO2 neutraal is, is het een milieuvriendelijk product. Het klinkt toch heerlijk om zo’n product als bodembedekker voor uw dieren te gebruiken? Welke producten van hout biedt Jardan B.V. voor een lage prijs aan, vraagt u zich af? Bij ons vindt u zaagsel en houtkrullen. Beide producten zijn zeer absorberend en zorgen ervoor dat uw dier zich niet snel beschadigd aan de vloer. Zaagsel is de zachtste van de twee. Houtkrullen zijn daarentegen ideaal voor paarden, kippen en kleinvee. Vraag snel via een offerte op welke lage prijs wij vragen voor onze kwalitatieve houtsnippers!

Belangrijke voordelen

Hierbij nog even de voordelen van zaagsel en houtkrullen op een rij:

  • Lekkere ligbodem
  • Zeer absorberend
  • Zo goed als stofvrij
  • Makkelijk te reinigen
  • Vrij van plantensporen

Prijs houtsnippers

Vraag een offerte aan!

Bent u overtuigd? Vraag dan nu snel nog een offerte aan! Geheel vrijblijvend. Heeft u vragen? Stel deze dan via de telefoon door telefoonnummer 050-5034708 te bellen. Uw vragen mailen kan via info@jardan.nl. Onthoud, Jardan B.V. vraagt een zeer lage prijs voor houtsnippers!