Ligbox kalk

Wees zuinig en strooi niet te veel

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit ligbox kalk voor uw vee? Kies dan voor de hoge kwaliteit kalk voor de ligbox van Jardan B.V. Wij zijn uw specialist in bodembedekking voor de ligbox en de stallen. Kalk is een veelgebruikt middel. Met name in de zomermaanden is het een uitkomst voor veel veehouders. Door te kiezen voor handelsonderneming Jardan B.V. in Peize profiteert u van voordelige prijzen. Wij hanteren een flexibele aanpak en zorgen ervoor dat uw bestelling razendsnel bij u in de stal of ligbox komt. Bij het gebruik van ligbox kalk is het belangrijk dat u er niet te veel van gebruikt. Te veel kalk kan de kwaliteit van de spenen van uw vee beïnvloeden. Een teveel aan kalk kan zorgen voor schrale en ruwe uiers. Twijfelt u aan de manier waarop u het beste bodembedekking voor uw ligbox of stal kunt gebruiken? Neem dan contact op met Jardan B.V. voor een vrijblijvend advies.

Over handelsonderneming Jardan B.V. in Peize

Wij zijn een handelsonderneming met veel ervaring. Wij kopen de beste kwaliteit bodembedekking voor stallen en ligboxen in. Dat doen we via een uitgebreid netwerk van leveranciers door heel Europa. Daarbij zijn onze inkopers voortdurend bezig om de beste kwaliteit bodembedekkers in te kopen. Onze leveranciers weten dat we voor onze klanten scherpe prijzen willen hanteren. Daar is ons inkoopbeleid dus mede op gebaseerd. Vraag gerust eens om een vrijblijvende prijsopgave van de door u gewenste bodembedekker voor uw vee. Voor de volledigheid van onze service kunt u ervoor kiezen om uw bestelling door ons te laten bezorgen. Dat doen we precies op de manier zoals dat bij u het beste uitkomt. Iedere verpakkingshoeveelheid is mogelijk. Daarnaast kunt u ook los laten storten. Zelf afhalen? Uiteraard is dat prima mogelijk? Wij zetten dan uw bestelling voor ligbox of stal alvast keurig klaar.

Soorten bodembedekking

  • Houtkrullen en zaagsel
  • Hennepvezel
  • Stro
  • Vlas
  • Kalk, bijvoorbeeld Okosan
  • Turfstrooisel

ligbox kalk

Neem contact op over de levering van uw ligbox kalk

Maak nu gebruik van de mogelijkheden op voordeel en kwaliteit. Bel voor informatie met handelsonderneming Jardan B.V. in Peize. U bereikt ons via telefoonnummer 050-5034708. U vraag liever met een e-mail stellen? Gebruik hiervoor het e-mailadres info@jardan.nl. Wij zijn u graag van dienst met de beste kwaliteit ligbox kalk.