Koolzaadstro

Voor in de stal

Bent u op zoek naar goed kwalitatief koolzaadstro? Dan moet u eens een kijkje nemen bij Jardan B.V. Bij ons vindt u van elke soort de beste variant. Ook wat stro betreft. Zeker in de paardenhouderij wordt koolzaadstro veelvuldig gebruikt als bodembedekker. Voor de intensieve (pluim)veehouderij is het ook een zeer geschikt product. Het heeft een uitstekende vochtopname. Bovendien remt het de ontwikkeling van ammoniak als geen ander. Dat scheelt weer een hoop stank en viezigheid. Wilt u dit kwaliteitsstrooisel direct bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u er meer over weten? Lees dan snel verder.

Hoe gebruik ik koolzaadstro?

Koolzaadstro wordt op een zeer milieuvriendelijke wijze verbouwd. Het bevat daardoor geen bestrijdingsmiddelen. Voordat wij het koolzaadstro bij u afleveren, wordt het gehakseld en stofarm gemaakt. Dit is goed voor de luchtwegen van uw dieren. Bent u benieuwd hoe u koolzaadstro het beste kunt gebruiken? Wij geven u graag enkele belangrijke aandachtspunten. Dit voorbeeld gaat over de paardenhouderij. Strooi drie balen uit per paardenbox. Is er behoefte aan bijvulling? Stort dan om de drie dagen een halve baal bij. Om het voor uw paard zo comfortabel mogelijk te houden, is het belangrijk dagelijks de mest te verwijderen. Treft u natte plekken aan? Strooi dan daar weer wat stro bij. Zijn er twee à drie maanden verstreken? Dan is het tijd de paardenbox compleet uit te mesten. Als u deze aandachtspunten aanhoudt zal uw – in dit geval – paard optimaal kunnen genieten van zijn of haar leefruimte.

Andere producten van Jardan B.V.

Koolzaadstro wordt al jaren gebruikt als stalstrooisel. Het biedt dan ook enorm veel voordelen. Maar er is tegenwoordig nog veel meer mogelijk naast stro. Zo vindt u bij Jardan B.V. ook zaagsel. Het bevat verder dezelfde voordelen als koolzaadstro. Zo is het enorm absorberend en makkelijk in gebruik. Zaagsel is ideaal als uw dier allergisch blijkt te zijn voor stro. Naast dit topproduct vindt u bij ons ook nog andere bodembedekkers. Wat dacht u bijvoorbeeld van houtkrullen, vlas, turf of kalk? Kies dus snel uw perfecte oplossing uit!

Voordelen van stro

Jardan B.V. zet nog graag even de voordelen van stro op een rij:

  • Goede kwaliteit mest die snel verteert
  • Bevat geen bestrijdingsmiddelen
  • Milieuvriendelijk verbouwd
  • Paarden eten er niet van
  • Betere stallucht

Koolzaadstro

Via een vrijblijvende offerte

Bestellen kan via een geheel vrijblijvende offerte. Of u belt ons met uw verzoek. Dat kan via telefoonnummer 050-5034708. Een mail sturen mag naar info@jardan.nl. Bij Jardan B.V. vindt u het beste koolzaadstro!