Houtzaagsel

Voordelige kwaliteit animal bedding

Zoekt u naar de beste kwaliteit houtzaagsel? Wilt u deze gebruiken voor uw ligbox of stal? Dan is het houtzaagsel van handelsonderneming Jardan B.V. een uitkomst voor u. Wij leveren houtzaagsel en andere animal bedding producten door heel Nederland. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor duurzame brandstoffen. Biomassa en houtpellets leveren we in elke gewenste hoeveelheid. Net als bij houtzaagsel kunt u ervoor kiezen om hoeveelheden te laten verpakken of los te laten storten. Bij Jardan B.V. beschikken we over moderne verpakkingsmogelijkheden en een toegespitst wagenpark. Zo vervoeren we onze producten iedere keer op de meest efficiënte manier naar u. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor een voordelige prijs voor uw houtzaagsel gaat u naar Jardan B.V. in Peize.

Duurzaam en goed houtzaagsel

Bij Jardan B.V. letten we goed op de duurzaamheid van onze producten. Houtzaagsel is daarbij natuurlijk van zichzelf al een mooi product. Het komt immers van houtzagerijen en is een restproduct. Zomaar weggooien? Uiteraard niet. Wij zorgen er namelijk voor dat dit restproduct wordt gezeefd en ontstoft. Nauwkeurige bewerking zorgt er vervolgens voor dat u dit animal bedding product uitstekend kunt gebruiken voor uw stallen en ligboxen. Een goed ontstoft product zorgt ervoor dat uw dieren vrijer kunnen ademhalen. Dit zorgt ervoor dat koeien bijvoorbeeld een hogere melkopbrengst geven. Deze en andere duurzame toepassingen leveren we flexibel en efficiënt. Vraag maar eens naar de mogelijkheden in uw situatie.

De animal bedding producten van Jardan B.V.

Naast duurzame brandstoffen, zoals biomassa en houtpellets, leveren we u de beste kwaliteit animal bedding producten. Denk hierbij aan:

  • Houtsnippers, zaagsel en houtkrullen
  • Hennepvezel
  • Stro
  • Vlas
  • Ligboxkalk
  • Turfstrooisel

Houtzaagsel

Het laatste product is met name geschikt als u de hoeveelheid ammoniak in uw stallen terug wilt dringen. Het Scandinavische turfstrooisel neemt veel vocht op en remt de vorming van ammoniak af. Dit is een van onze producten die een bijdrage levert aan de terugdringing van milieubelasting.

Houtzaagsel kopen? Neem contact met ons op

Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Handelsonderneming Jardan B.V. is te bereiken op telefoonnummer 050-5034708. Wilt u liever dat we contact met u opnemen? Stel dan uw vraag met een e-mail. Hiervoor kunt u het e-mailadres info@jardan.nl gebruiken. Wij zullen dan uw vraag in behandeling nemen en zo snel mogelijk beantwoorden. Ga nu ook naar Jardan B.V. voor uw houtzaagsel en andere animal bedding producten.