Houtsnippers te koop

Partner in stalstrooiers, houtsnippers te koop

Bij Jardan B.V. zijn de beste houtsnippers te koop. Wij zijn namelijk een bewezen en betrouwbaar bedrijf in stalstrooiers. Bovendien hebben wij ons gespecialiseerd in bodembedekkers en biomassa van hout. U vindt bij ons o.a. houtsnippers en houtpellets. Onze houtsnippers krijgen we vanuit de bosbouw.  Vraag snel een vrijblijvende offerte op. Wilt u weten wat er nog meer bij ons te koop is? Lees dan verder en laat u verbazen!

Wij hebben de beste houtsnippers te koop staan

Onze houtsnippers zijn uitstekend voor het duurzaam opwekken van energie. Waar fossiele brandstoffen het milieu vervuilen bij ontbranding geld dat niet voor houtsnippers. Jardan B.V. heet houtpellets en -snippers van de beste kwaliteit. En in elke gewenste oplage. Kortom, ook voor u hebben wij de perfecte houtsnippers.

U gunt uw dieren toch ook het beste?

Uw dieren functioneren het best als zij gelukkig en comfortabel op stal kunnen staan. Ook een hygiënisch verblijf is uitermate belangrijk. Daarvoor zijn goede bodembedekkers essentieel. Gelukkig kunt u daarvoor ook bij Jardan B.V. terecht. We hebben niet alleen brandstoffen zoals houtsnippers te koop maar ook bodembedekkingen voor uw gewaardeerde dier. Wist u dat de producten die bij ons te koop staan door onze eigen specialisten zelfstandig worden getransporteerd? Dit scheelt u een hoop aanspreekpunten en kosten. U geeft aan ons door welke hoeveelheid van welke soort stalstrooier u behoeft. Dan zorgen wij dat dit bij u terecht komt!

Meer dan houtsnippers te koop

Jardan B.V. heeft de beste houtsnippers te koop staan. Maar naast zaagsel en houtkrullen hebben wij ook nog:

  • Hennepvezel
  • Stro
  • Vlas
  • Kalk
  • Turf
  • Houtpellets

houtsnipperste koop

Houtsnippers kopen? Bestel direct!

Weet u wat u wilt bestellen? Plaats uw bestelling dan via een vrijblijvende offerte. U mag uw wensen ook telefonisch aan ons doorgeven. Bel dan telefoonnummer 050-5034708. Ons e-mailadres luidt info@jardan.nl. U begrijpt, bij Jardan B.V. staan de beste houtsnippers te koop!