Houtsnippers prijs

De beste bodembedekkers voor ligbox en stal

Zoekt u de beste houtsnippers prijs? Neem dan contact op met handelsonderneming Jardan B.V. in Peize. Wij zijn een allround bedrijf in houtsnippers en andere soorten bodembedekking voor stal en ligbox. Daarnaast leveren we u duurzame brandstoffen. Denk hierbij aan biomassa zoals houtsnippers en houtpellets. Het vervoer van houtsnippers en onze andere producten doen we met eigen vervoermiddelen. U kunt bij ons dus een prijs inclusief levering op locatie afspreken. Wilt u liever uw producten zelf komen halen of door een andere vervoerder op laten halen? Dat is bij ons geen enkel probleem. We zijn volkomen flexibel en maken de afspraken die voor u het beste uitkomen. We zijn zeer gemotiveerd om u iedere keer opnieuw de beste prijs voor de beste kwaliteit te kunnen berekenen.

Duurzame houtsnippers

In houtzagerijen en bedrijven in houtbewerking wordt het restafval van hout beschikbaar gesteld voor (her)gebruik. Zo wordt al het hout optimaal gebruikt. Samen zorgen we er op die manier voor dat de houtverwerking op de meest duurzame manier plaats kan vinden. In plaats van afval weg te gooien zorgen we er samen met onze leveranciers voor dat u er nog optimaal gebruik van kunt maken. Zorgvuldige bewerking van het resthoutafval zorgt ervoor dat er een kwaliteit ontstaat die weer uitstekend te gebruiken is. Vele soorten bodembedekking voor de stal en de ligbox vinden zo hun weg naar een volgende nuttige bestemming.

Wat is de beste houtsnippers prijs

Zoals bij de meeste producten gaat het ook bij de prijs van houtsnippers vooral om de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Voor houtsnippers bepalen we dit bij Jardan BV vooral (op basis van kwaliteit) op de volgende aspecten:

  • De basis van het houtrestafval
  • De mate van zeven
  • De mate van ontstoffen
  • De continuïteit in kwaliteit van de individuele leveranciers
  • De hoogte van het percentage vochtopname

houtsnippers prijs

De hoogte van de vochtopname is medebepalend voor de hoeveelheid die u afneemt voor het gewenste resultaat. Heeft u bijvoorbeeld een product met een lagere vochtopname? Dan heeft u meer nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Uiteindelijk kan het dan voorkomen dat u met een ogenschijnlijk goedkoop product toch onder de streep meer betaalt.

Neem contact op met Jardan voor de beste houtsnippers prijs

Wilt u de prijs van onze producten weten? Wilt u informatie over de mogelijkheden die Jardan BV u kan bieden? Neem dan contact met ons op. Telefonisch kan dit door te bellen met telefoonnummer 050-5034708. Ook met een vraag via het e-mailadres info@jardan.nl kunt u een antwoord verwachten over de houtsnippers prijs.