Houtsnippers Groningen

De beste kwaliteit in animal bedding en duurzame brandstoffen

Zoekt u naar houtsnippers in Groningen? Wilt u in Groningen de beste kwaliteit houtsnippers tegen de voordeligste prijs? Dan bent u van harte welkom bij handelsonderneming Jardan B.V. Wij zijn gevestigd in Peize, dichtbij Groningen. Bij ons koopt u de beste kwaliteit animal bedding en duurzame brandstoffen. Onze houtsnippers en de andere producten worden geleverd door de beste leveranciers in Europa. Deze hebben we zorgvuldig geselecteerd. Vanuit onze ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit in te kopen tegen een gunstige prijs. Die gunstige prijs vertalen we uiteraard door naar de prijs die u in Groningen en elders voor uw houtsnippers en andere animal bedding producten betaald. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Houtsnippers in Groningen? Wij zijn snel bij u

Jardan B.V. is gevestigd op een voor u gunstige locatie dichtbij Groningen. Dat maakt de afstand die onze houtsnippers en andere producten naar u af moeten leggen gunstig. We hoeven daardoor minder vervoerskosten te maken en dat ziet u terug in de prijs. Daarbij maken we gebruik van een eigen wagenpark. Dit wagenpark is uiteraard volledig geschikt om de animal bedding producten en duurzame brandstoffen naar u te vervoeren. Verpakkingseenheden zijn altijd precies toegespitst op uw behoefte. De planning en het vervoer kunt u gerust overlaten aan onze expeditie. Wilt u liever de producten bij ons af komen halen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Doe ook een beroep op ons als u producten door ons wilt laten vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat uw bedrijf beschikt over meerdere locaties en u de producten van de ene naar de andere locatie wilt laten vervoeren.

Het assortiment van Jardan B.V.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment in animal bedding en duurzame brandstoffen. In het kort leveren wij u de volgende producten:

  • Houtsnippers, houtkrullen en zaagsel
  • Hennepvezels
  • Vlas en stro
  • Houtpellets voor verwarming
  • Turfstrooisel en ligboxkalk
  • Biomassa

houtsnippers groningen

Neem contact met ons op voor uw houtsnippers in Groningen

Voor meer informatie over de mogelijkheden die we u in Groningen kunnen bieden kunt u contact met ons opnemen. Jardan B.V. is bereikbaar via het telefoonnummer 050-5034708. Om uw vraag of verzoek met een e-mail aan ons kenbaar te maken kunt u gebruikmaken van het e-mailadres info@jardan.nl. We horen graag van u over uw wens voor houtsnippers in Groningen.