Houtsnippers Friesland

De beste kwaliteit strooisel voor uw stal of ligbox

Bent u op zoek naar houtsnippers in Friesland? Handelsonderneming Jardan B.V. in Peize heeft de beste kwaliteit houtsnippers. Daarbij berekenen we u de laagste prijs. Onze klanten in Friesland en elders waarderen ons om de allround service die we bieden en de flexibiliteit die we hanteren. Al onze producten, zoals houtsnippers, komen van de beste leveranciers in Europa. Dit netwerk van leveranciers hebben we zorgvuldig opgebouwd. We weten welke kwaliteit zij kunnen leveren. Zij weten welke kwaliteit wij verwachten voor onze klanten. Zo weet u in Friesland of elders dat u waar voor uw geld krijgt. Onze allround service bestaat ook uit een flexibele manier van verpakking (of lost storten) en vervoer dat precies daarbij past. Onze expeditie zorgt er daarbij voor dat u uw bestelling, bijvoorbeeld van houtsnippers, op de meest effectieve en snelste manier geleverd krijgt. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen en levertijden.

Houtsnippers in Friesland? Of andere bodembedekkers?

Veel van onze klanten voor bodembedekkers voor in de stal en de ligbox komen uit Friesland. We zitten immers in de buurt en leveren snel de beste bodembedekkers tegen de voordeligste prijs. We leveren verschillende soorten bodembedekkers en strooisel. Denk aan stro, zaagsel, houtkrullen, vlasturfstrooisel en ligboxkalk. Ieder strooisel met de eigen specifieke kenmerken. Heeft u behoefte aan een goed advies over de meest geschikte soort in uw situatie? Neem dan gewoon eens contact met ons op om dit te bespreken. Ons advies is gratis en onze levering voordelig. Onze hoge kwaliteit producten hebben we door de uitstekende expeditie ook altijd snel bij u op de plaats van bestemming.

Kenmerken van onze houtsnippers

Heeft u Friesland belangstelling voor onze houtsnippers? Kies dan voor Jardan B.V. als uw leverancier, omdat deze punten ons product kenmerken:

  • Duurzaam. Het betreft een restproduct vanuit houtbewerking
  • Gezeefd voor verwijdering van ongewenste bestanddelen
  • Maximaal ontstoft. Uw dieren ademen hierdoor beter
  • Hoogste kwaliteitsnormen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

houtsnippers Friesland

Houtsnippers in Friesland nodig? Neem contact met ons op

Wilt u in Friesland bij Jardan B.V. houtsnippers bestellen? Neem dan contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende prijsopgave. U bereikt ons op telefoonnummer 050-5034708. Een e-mail kunt u sturen aan info@jardan.nl. Wij nemen dan snel contact met u op voor de houtsnippers in Friesland.