Houtsnippers Drenthe

Voor stal, ligbox en als brandstof voor biomassa

Houtsnippers in Drenthe. Bent u hiernaar op zoek? Daar kunnen we u bij Jardan B.V. uitstekend mee van dienst zijn. Houtsnippers worden gebruik in de vorm van zaagsel en houtkrullen voor in de stal of de ligbox. Heeft u in Drenthe goede kwaliteit biomassa nodig als brandstof? Dan kunnen we hier met houtsnippers ook uitstekend in voorzien. Bij Jardan B.V. dragen we met onze werkwijze bij aan een duurzaam milieu. De producten, zoals zaagsel en houtkrullen als houtsnippers, zijn restproducten vanuit de houtzagerij. Juist door deze restanten van de productie in de zagerij te gebruiken zorgen we dat er duurzaam gebruik wordt gemaakt van deze restanten. Zeker als het gaat om het gebruik van biomassa dragen we bij aan duurzaam gebruik van energie. Wilt u in Drenthe meer weten over de mogelijkheden die we u bij Jardan B.V. kunnen bieden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Flexibiliteit in transport, bijvoorbeeld houtsnippers naar Drenthe

Jardan B.V. zorgt voor flexibiliteit in transport. Wij beschikken over een eigen wagenpark dat van en naar onze klanten en leveranciers vervoert. Wilt u bijvoorbeeld in Drenthe rechtstreeks door ons houtsnippers geleverd krijgen? Dan maken we dit prima in orde voor u. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het transport zelf te regelen. Bijvoorbeeld omdat u zelf beschikt over een geschikt vervoermiddel. Tenslotte kunt u ons ook inschakelen voor transport van andere dan onze eigen producten. Neem gerust eens contact met ons op om na te gaan welke situatie voor u het meest wenselijk is. Wij bewegen met uw wensen mee en zorgen ervoor dat dit uitstekend wordt uitgevoerd.

Waar kunt u voor terecht bij Jardan B.V.?

Wij leveren u in Drenthe de beste kwaliteit stal- en ligboxstrooisels. Hierbij maken we een onderscheid in:

  • Houtsnippers, zoals zaagsel en houtkrullen
  • Hennepvezels
  • Vlas
  • Stro
  • Turfstrooisel
  • Ligboxkalk

Houtsnippers Drenthe

Naast onze animal bedding producten kunt u bij ons ook terecht voor brandstoffen. Denk hierbij aan biomassa en houtpellets voor uw bedrijf in Drenthe.

Neem contact op met Jardan B.V. over uw houtsnippers in Drenthe

We geven u bij Jardan B.V. graag meer informatie over de mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft. Voor directe en persoonlijke informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 050-5034708. Een e-mail met uw vragen of opmerkingen kunt u richten aan info@jardan.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen voor de ideale oplossing. Bijvoorbeeld als het gaat om houtsnippers voor Drenthe.