Houtkrullen voor paarden

Een schoon en comfortabel verblijf voor uw dieren

Bent u op zoek naar houtkrullen voor uw paarden? Daarvoor kunt u dan bij handelsonderneming Jardan B.V. uitstekend terecht. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring. Het leveren van producten voor paarden die houtkrullen nodig hebben voor een schoon en comfortabel verblijf behoort hierbij tot een van onze specialiteiten. Jardan B.V. levert producten voor animal bedding. Verder kunt u bij ons terecht voor brandstoffen, zoals biomassa en houtpellets. Beide duurzame toepassingen van groene energie. Tenslotte beschikken we over een wagenpark om onze producten bij u af te kunnen leveren. U kunt overigens ook gewoon met uw eigen vervoermiddel bij ons in Peize terecht. Heeft u wellicht een product dat u door ons wilt laten vervoeren? Neem dan gewoon eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn uiterst flexibel in onze aanpak.

Ons assortiment in stal- en ligboxstrooisels

Bij Jardan B.V. vindt u voor uw paarden de meest geschikte houtkrullen. U kunt echter ook bij ons terecht voor zaagsel. Zaagsel is een restproduct dat komt vanuit houtzagerijen. Ons zaagsel hebben we gezeefd en maximaal stofvrij gemaakt. De voordelen van zaagsel zijn de zachte structuur en de zachtheid voor de luchtwegen. Het helpt om de huid en de hoeven van uw dieren te beschermen. Wij leveren ook vlas. Vlas is vooral geschikt vanwege de hoge mate waarin vocht wordt opgenomen. Veelgebruikt is ook ons stro. Dit heeft eveneens een uitstekende vochtopname en wordt vaak toegepast in de intensieve veehouderij. Ligboxkalk vindt u eveneens in ons assortiment. Tenslotte leveren we ook turfstrooisel. Dit van oorsprong Scandinavische product is zeer geschikt om de vorming van ammoniak te remmen.

De kenmerken van houtkrullen voor paarden en andere dieren

Houtkrullen worden gebruik voor stallen en ligboxen. Uw paarden bijvoorbeeld, hebben veel baat bij de manier waarop u voorziet in de voorzieningen in en rondom de stal. Houtkrullen hebben de volgende kenmerken:

  • Restproduct van houtzagerijen dat duurzaam kan worden gebruikt
  • Zeer geschikt voor paarden, kippen en kleinvee
  • Niet prikkelend voor de luchtwegen
  • Bij Jardan B.V. heft u en keuze uit los gestort of gezakt
  • Licht in gewicht en vervoerbaar in grote hoeveelheden

Houtkrullen voor paarden

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw paarden te bespreken. Ook voor andere dieren zijn houtkrullen vaak de meest ideale oplossing.

Houtkrullen voor uw paarden bestellen?

Voor meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave kunt u bellen met Jardan B.V. op telefoonnummer 050-5034708. Een e-mail met uw vraag over houtkrullen voor paarden kunt u sturen aan info@jardan.nl.