Houtkrullen te koop

Goed bruikbare houtrestanten

Zoekt u naar een goed bedrijf dat houtkrullen te koop heeft? Bij handelsonderneming Jardan B.V. bieden we een ruim assortiment stal- en ligboxstrooisels te koop aan. Houtkrullen zijn een restproduct van machinale houtbewerking. Door houtkrullen te gebruiken als stal- en ligboxstrooisel krijgt een restproduct weer waarde. Bij Jardan B.V. bieden we dit soort producten graag te koop aan. Het is immers ook onze bijdrage aan duurzaamheid. Daarbij zorgen we dat de houtkrullen voor uw paarden, kippen en kleinvee van de beste kwaliteit is. Niet prikkelend voor de luchtwegen. Houtkrullen zijn ook wel bekend als houtvezel. Om ervoor te zorgen dat de houtkrullen ook optimaal geschikt zijn om te gebruiken als geschikt strooisel wordt het restproduct van hout gezeefd en ontstoft. Wij zorgen ervoor dat het product u in optimale conditie voor verder gebruik bereikt.

Houtkrullen te koop en meer aanbod bij Jardan B.V.

Jardan B.V. biedt u ruime mogelijkheden om te kiezen voor het meest geschikte animal bedding product. Daarnaast hebben wij brandstoffen te koop. Deze brandstoffen bestaan uit biomassa en houtsnippers. Beide soorten brandstof zijn sterk in opkomst vanwege het duurzame karakter en de mogelijkheden die ze bieden bij het opwekken van groene stroom. Voor het transport van onze brandstoffen en strooisels voor stal en ligbox beschikken we over moderne vervoermiddelen. U kunt iedere grootte bestelling door ons laten afleveren. Als verpakkingsmethode kiezen we samen met u voor de meest geschikte oplossing. We zijn daarin volkomen flexibel. Wilt u uw product liever bij ons in Peize af komen halen? Dan kan dit uiteraard ook. Heeft u wellicht producten die u door ons wilt laten vervoeren? Neem dan ook gewoon eens contact met ons op. Wellicht hebben wij de ideale oplossing voor u in huis.

Stal- en ligboxstrooisels te koop

De soorten animal bedding die wij te koop aanbieden zijn:

  • Houtkrullen
  • Zaagsel
  • Hennepvezel
  • Stro
  • Vlas
  • Kalk
  • Turfstrooisel en ligboxkalk

houtkrullenprod

Houtkrullen te koop! Neem contact op met Jardan B.V.

Handelsonderneming Jardan B.V. vindt u in het Drentse Peize. We bieden u de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Specialisten op het gebied van animal bedding, duurzame brandstoffen en eigen transport en expeditie. Wil u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op het telefoonnummer 050-5034708. Stuurt u liever een e-mail, zodat wij zelf contact met u op kunnen nemen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@jardan.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Houtkrullen te koop? Bij Jardan B.V. vindt u ze.