Houtkrullen kopen

Gezondheid en comfort in de stallen en ligboxen

Wilt u houtkrullen kopen? Dan zoekt u natuurlijk naar de beste kwaliteit en de laagste prijs. Die bieden we u bij handelsonderneming Jardan B.V. in Peize. Wij zijn gedreven om u te ondersteunen met de beste producten, zoals houtkrullen. Die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat u bij ons ook echt het beste kunt kopen. Dat kopen doet u bij ons tegen de voordeligste prijs. Zo zorgen we er samen voor dat u een optimaal stal- en ligboxklimaat heeft. Wij bieden u het advies dat het beste uitkomt in uw situatie. We leren van onze leveranciers en onze afnemers. Die ervaringen bundelen we samen met onze eigen expertise. Op die manier krijgt u altijd een praktisch advies. We merken dat we daardoor een hoge klanttevredenheid scoren. Wilt u ook weten hoe we u een advies, bijvoorbeeld over houtkrullen kunnen geven, zodat ook u het beste soort strooisel heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kopen bij Jardan B.V. levert u altijd het meest geschikte product op. Bijvoorbeeld de beste houtkrullen voor bij u in de stallen.

Houtkrullen kopen? Check onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het kopen van houtkrullen en andere animal bedding producten bij Jardan B.V. levert u veel voordeel op. De juiste prijs-kwaliteitverhouding is er daar een van. Dit bereiken we door een zorgvuldige inkoop. Onze leveranciers maken deel uit van ons uitgebreide Europese netwerk. Onze leveranciers weten ook precies dat we voor u de hoogste kwaliteit en de beste prijs verwachten. Onze inkopers doen daarvoor dagelijks hun best om dit zo te houden. Die voortdurende aandacht voor houtkrullen en andere animal bedding producten zorgt ervoor dat u bij ons tegen de voordeligste prijzen kunt kopen. Vraag maar eens naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Onze adviezen leiden iedere keer opnieuw tot een succesvol resultaat bij u in de stallen en ligboxen. Bel ons zelf of vraag het na bij een van uw collega’s die ons al kent.

Animal bedding en duurzame brandstoffen bij Jardan B.V.

Ons productaanbod bestaat uit:

  • Houtsnippers, zaagsel en houtkrullen
  • Hennepvezel
  • (Gemalen) stro en vlas
  • Ligboxkalk
  • Turfstrooisel
  • Biomassa en houtpellets voor verwarming van uw biokachel

houtkrullen kopen

Contact opnemen met Jardan B.V. om houtkrullen te kopen

Bereik Jardan B.V. voor meer informatie en een prijsopgave op telefoonnummer 050-5034708. Stuur een mail aan info@jardan.nl als u meer informatie wilt over de mogelijkheden om houtkrullen te kopen.