Gemalen stro

Een gezond klimaat in stal en ligbox

Wilt u het beste aanbod voor gemalen stro? Zoekt u naar de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit voor stro dat gemalen is? Kom dan eens langs bij handelsonderneming Jardan B.V. in Peize. Wij zijn een ervaren specialist in stro, gemalen of gemengd en leveren ook vele andere soorten strooisel. Onze passie ligt bij het leveren van een bijdrage aan het gezonde klimaat in uw stallen en ligboxen. Daar voelen uw dieren zich het best bij. Om u te helpen bij het terugdringen van uw bedrijfskosten denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Stro dat voor u hoogwaardig wordt gemalen is daarbij een van de producten die we veelvuldig adviseren. We zijn veel ondernemers in de agrarische sector van dienst met hoogwaardige producten en een gericht advies. Onze ervaring met duurzame toepassingen en een gezond stal- en ligboxklimaat is zeer ruim. We leren van uw ervaringen en die van onze leveranciers. Die passen we in de praktijk toe. Voor het gemak in het gebruik kunt u het stro, gemalen of vermengd in iedere gewenste verpakkingshoeveelheid bij ons afnemen. Zelf halen of laten bezorgen? U mag het zeggen! Wij schakelen gewoon als vanzelfsprekend met uw wensen mee.

Hoe zorgen we voor de beste kwaliteit gemalen stro

Ten eerste beschikken we over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van leveranciers. Die weten na vele jaren samenwerking inmiddels precies wat we voor u verwachten. Dat is de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Door een praktische toepassing bij de inkoop en scherp onderhandelen kunnen we u een voordelige prijs doorberekenen. Vraag maar eens naar de uitkomst van een berekening die u voor stro wilt. Gemalen of gemengd met zaagsel? Wij leveren precies datgene dat in uw situatie het beste van pas komt. U en uw dieren zullen zich er prettig bij voelen. Een goed stalklimaat en een goed bedrijfsresultaat. Zullen we daar samen op inzetten?

Wanneer komt gemalen stro tot zijn recht?

Gemalen stro is bij uitstek geschikt als vochtabsorberende bodembedekking. Hierdoor zijn stallen makkelijker te onderhouden. U hoeft enkel de verontreinigde plekken te vervangen waardoor u minder stro nodig heeft dan bij de andere varianten. Bent u in het bezit van vee en kunt dit product gebruiken? Bekijk dan ons aanbod op de website.

Gemalen Stro heeft veel voordelen

  • Neemt sneller vocht op.
  • Efficienter in gebuik, zodoende kosten besparender
  • Zuiniger in verbruik dan andere grovere varianten.
  • Versnelde compostering door de fijnmazigheid.

Het productaanbod van Jardan B.V.

Om u een volledig overzicht te geven van de mogelijkheden die handelsonderneming Jardan B.V. u biedt zetten we ze nog even voor u op een rijtje:

  • Houtsnippers; houtkrullen en zaagsel
  • Hennepvezels
  • Vlas en turfstrooisel
  • Biomassa en houtpellets
  • Stroviariaties
  • Ligboxkalk

Gemalen stro

Contact opnemen over uw gemalen stro

Heeft u een vraag over een van onze producten of dienstverlening? Bel ons dan op telefoonnummer 050-5034708 of stuur een e-mail aan info@jardan.nl. Jardan B.V. is uw ideale leverancier van gemalen stro.