Fouragehandel

Kwalitatieve fouragehandel

Bent u op zoek naar een fouragehandel die snel, goed en voordelig levert? Kies dan voor fouragehandel en handelsonderneming Jardan B.V. in Peize. Wij zijn een fouragehandel met jarenlange ervaring en een uitstekende kwaliteit producten. U kiest voor ons, omdat u de beste kwaliteit producten voor ligbox en stal wenst en/of gebruik wilt maken van ons aanbod in duurzame brandstoffen. Daarbij vindt u altijd de producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Gaat het daarbij om biomassa of houtpellets? Dan vindt u daarvoor bij ons de voordeligste prijs. Ook voor alle soorten producten voor de bodembedekking van uw ligboxen en stallen vindt u bij ons een ruime sortering aan kwaliteitsproducten. Natuurlijk hebben we daarbij ook voor deze producten bij onze fouragehandel de voordeligste prijs in petto.

Uw flexibele fouragehandel

Bij handelsonderneming Jardan B.V. stellen we ons altijd flexibel op en werken naar de dagelijkse praktijk. Wij begrijpen uw sector en weten wat u nodig heeft om vlot en voordelig te kunnen werken. Wij beschikken bijvoorbeeld over een geschikt wagenpark om uw producten voor ligbox en stal op de meest effectieve manier te kunnen leveren. Wij brengen wanneer u dat schikt. In verpakkingshoeveelheden die naadloos aansluiten bij uw behoefte. Los gestort of verpakt in plastic. Dat geld voor bijna al onze producten. Het streven is er daarbij ook op gericht om een minimum aan verpakkingsmateriaal te gebruiken. Dat sluit qua duurzaamheid en milieubewustzijn natuurlijk prima aan bij onze andere producten op het gebied van duurzame brandstoffen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Dan worden we het over de producten, levering en bijbehorende prijzen vast weleens. Binnen flexibiliteit past natuurlijk ook dat u ons in kunt huren om producten door ons te laten vervoeren. Ideaal als u bijvoorbeeld een hoeveelheid strooisel of biomassa van uw ene naar uw andere locatie wilt laten vervoeren.

Welke producten biedt fouragehandel Jardan B.V.?

Bij fouragehandel Jardan B.V. kunt u diverse soorten producten bestellen en laten leveren. Deze producten kunnen we als volgt uitsplitsen:

  • Houtkrullen
  • Zaagsel
  • Hennepvezels
  • Vlas en stro
  • Biomassa en houtpellets
  • Ligboxkalk
  • Turfstrooisel

Fouragehandel

Levering van uw fourage artikelen op lokatie

Op onze afdeling Transport & Expeditie verzorgen we alle fourage bestellingen die we binnen krijgen van onze afdeling verkoop. Wij bezorgen uw fourage producten met eigen voertuigen en werken we vanuit ons betrouwbare netwerk welke we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Zo hebben wij het volledige proces in eigen handen en kunnen wij de kwaliteit die u van ons gewend bent waarborgen. Een fouragehandel waar u op kunt vertrouwen!

Contact opnemen met fouragehandel Jardan B.V.

Voor meer informatie en het plaatsen van bestellingen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 050-5034708. Met en e-mail bereikt u de fouragehandel op info@jardan.nl.