Fourage

Het juiste strooisel voor bij u in de stal of ligbox

Zoekt u naar een goede leverancier van uw fourage? Dan kunt u uitstekend terecht bij handelsonderneming Jardan B.V.. Wij zijn al jarenlang een goed gewaardeerde leverancier van fourage voor de agrarische sector. Veel klanten kiezen voor Jardan B.V., omdat wij een hoge kwaliteit fourage en ander producten voor ligbox en stal leveren. Daarvoor doen wij een beroep op een netwerk van leveranciers. Wij halen ons vlas en stro, maar ook turfstrooisel en houtsnippers uit alle delen van Europa. Het is maar net bij welke leverancier het voor u meest geschikte product beschikbaar is. Onze leveranciers hebben ons in de loop van de jaren leren kennen als ondernemers die de beste kwaliteit voor de beste prijs willen. Onze inkopers zijn daar dagelijks mee bezig. Daarbij is het dan logisch dat we dit doen om u de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs te kunnen leveren. Zullen we daar binnenkort met elkaar eens verder over praten? Dan zeggen we u bij voorbaat toe dat we ook voor u een uitstekende kwaliteit kunnen leveren en dat we daar de laagste prijs voor vragen.

Niet alleen voor fourage, maar ook voor duurzame brandstoffen

Niet alleen voor strooisel voor ligbox en stal kunt u uitstekend bij Jardan B.V. terecht. Wij zijn ook leverancier van duurzame brandstoffen. Wij leveren u biomassa en houtpellets. Beide producten dragen bij aan het duurzaam opwekken van stroom. Ze zijn beide zeer geschikt bij het opwekken van groene stroom voor het verwarmen. Wilt u weten op welke manier onze houtpellets en biomassa bij u in het bedrijf of voor de woning kunnen worden gebruikt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U vindt onderstaand de contactgegevens die u daarvoor kunt gebruiken.

Soorten Fourage voor uw dieren

Bij Jardan B.V. bieden we u de beste kwaliteit fourage voor ligbox en stal. De volgende producten op het gebied van fourage vindt u in ons assortiment:

  • Houtkrullen
  • Houtsnippers en zaagsel
  • Hennepvezel
  • Stro
  • Vlas
  • Ligboxkalk
  • Turfstrooisel

Fourage

Neem voor uw fourage contact met ons op

Heeft u een vraag over fourage of wilt u een prijsopgave ontvangen van een van onze producten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-5034708. Mail kunt u richten aan info@jardan.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld om uw vraag over fourage te beantwoorden.