Animal Bedding

animal bedding

Stal en ligboxstrooisel van de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar een leverancier van animal bedding? Dan heeft u in handelsonderneming Jardan B.V. in Haulerwijk een uitstekende partij gevonden. Jardan B.V. heft veel ervaring met de inkoop en verkoop van animal bedding. Wij zorgen dat u de kwaliteit animal bedding krijgt die het beste bij uw situatie past. Tegen de voordeligste prijs, maar dat vinden we vanzelfsprekend. Door ons in te schakelen voor stal- en ligboxstrooisel kiest u voor de meest efficiënte manier om uw bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om voor verdere verduurzaming van houtafval te zorgen? Laten we het daar dan samen eens over hebben. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Over Jardan B.V.

Wij zijn een handelsonderneming in Haulerwijk die voor een compleet pakket aan dienstverlening in stal- en ligboxstrooisel, brandstoffen en transport zorgen. U kiest voor ons, omdat u de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs geleverd krijgt. Met onze brandstoffen dragen we bij aan duurzaamheid. Van de houtsnippers worden houtpellets gemaakt. Daarnaast is biomassa is op dit moment in Nederland een zeer populaire bron van groene energie. Biomassa wordt gebruikt om groene stroom op te wekken. Houtpellets zijn een CO2 neutrale vaste brandstof. Ze wordt vooral gebruik voor verwarming. We beschikken bij Jardan B.V. over eigen transportmiddelen. We stellen ons flexibel op als het gaat om het transport. Zo kunt u ook uw producten bij ons afhalen met uw eigen transportmiddelen. Schakel ons ook in voor transport van andere dan onze eigen producten. Met ons flexibele aanbod heeft u altijd de beste oplossing in de specifieke situatie te pakken.

Soorten animal bedding

Als het gaat om uw animal bedding heeft u verschillende keuzes. Iedere keuze is afhankelijk van het soort dieren en de plaats waar zij vertoeven. Bij Jardan B.V. heeft u een keuze uit de volgende soorten animal bedding:

  • Houtkrullen
  • Zaagsel
  • Hennepvezels
  • Vlas en stro
  • Turfstrooisel
  • Ligboxkalk

Wellicht weet u al precies welk soort animal bedding in uw situatie het beste van pas komt. Wilt u voorlichting over de beste toepassing in uw situatie? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met Jardan B.V. voor een advies en een prijsopgave.

Neem contact met ons op over uw animal bedding

U bereikt Jardan B.V. in Haulerwijk via telefoonnummer 050-5034708. Wilt u liever een e-mail met uw vraag sturen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@jardan.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over animal bedding.